Default logo vertical

Maatwerk

Geringe & gezellige woonoppervlakte

Tiny houses & containerwoningen

De laatste jaren zijn er naast klassieke woningen steeds meer originele bouwvormen bijgekomen. Mensen die bijvoorbeeld bewust kleiner willen wonen, zijn gebaat bij een tiny house. Dat kunnen we geheel naargelang uw wensen vervaardigen volgens de recentste energienormen. Aangezien de beschikbare woonoppervlakte heel wat kleiner dan bij een ‘normale’ woning is, zal u minder poetswerk hebben en zal het beduidend minder kosten om die te bouwen.

Bij Moors Dak- en Renovatiewerken is het evengoed mogelijk om zeecontainer te laten ombouwen tot een knus tiny house. Daarbij verenigen we het solide ijzeren frame met een authentiek houten interieur en exterieur. U zal amper nog merken dat een container de basis van uw woonst vormt. Achteraf kan u de ruimte altijd verder uitbreiden

Maatwerk

Loftbed
Prefabwoning
Driehoekige A frames

Voorzien van een stevig zadeldak

Driehoekige A-frames

Een andere variant op het klassieke tiny house is een driehoekige A-framewoning. Dat gebouw ziet eruit als een grote driehoek en omvat een stevig zadeldak. De schuine dakwanden doen tegelijkertijd dienst als muren.

Meestal bestaat een A-frame uit drie verdiepingen, waaronder een woonkamer op de begane grond, een slaapkamer op de eerste verdieping en een zolder in de nok. Hieronder lijsten we de voornaamste voordelen netjes op:

Wil u meer weten over de verschillende opties qua maatwerk? Dan zitten we met u samen om u te adviseren en de geschikte woonst en bijhorende materialen voor u uit te zoeken. Maak vandaag nog uw afspraak voor een verkennend gesprek!

Driehoekige A frames

Een tiny house of A-frame laten optrekken?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!