Default logo vertical

Outdoor living

Tuinkantoren

Outdoor living

Met modulaire systemen als basis

Tuinhuizen, poolhouses & tuinkantoren

Voor wie graag tijd buiten doorbrengt en daarom zijn of haar tuin optimaal wil benutten, kan outdoor living soelaas bieden. Wij trekken tal van bijgebouwen op, waaronder tuinhuizen, poolhouses en tuinkantoren. U bepaalt geheel zelf in welke stijl wij die gebouwen realiseren en welke materialen we erin verwerken, net als de kleur en het formaat.

Tuinhuizen in het bijzonder bouwen we modulair op met behulp van duurzame houtsoorten. De binnen- en buitenzijde kunnen we onder meer met hout, steen of gevelpanelen afwerken. Bij poolhouses kunnen we dan weer extra overkappingen voorzien om een heuse zithoek onder te integreren.

Tuinkantoren

Zowel 's zomers als 's winters buiten kunnen zitten

Inclusief degelijke isolatie

Onze tuinkantoren, ten slotte, zijn voorbeelden van puur modulair maatwerk. Nadat wij die voor u geplaatst hebben, zal u er zich in alle rust op uw job kunnen concentreren. Belangrijk om nog te vermelden, is dat we al onze bijgebouwen standaard met isolatie uitrusten. Op die manier kan u zelfs ’s winters probleemloos buiten vertoeven. Aarzel niet om ons te contacteren als u meer informatie wenst over onze werkwijze.

Tuinkantoren

Klaar voor outdoor living?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!