Default logo vertical

Woonoplossingen

Volgens een snel & efficiënt bouwproces

Prefabwoningen & modulaire complexen

Snel en makkelijk een woning laten opbouwen? Dan hebben wij de ideale oplossing voor u in huis. We zijn immers echte experten in prefabwoningen en modulaire panden. Wat de bouwmethodes gemeenschappelijk hebben, is dat grote delen van uw woning al op voorhand in elkaar worden gezet. Een groot voordeel van beide woonvormen is dat het bouwproces niet stilgelegd hoeft te worden omwille van weersomstandigheden.

Bij modulair bouwen is het verschil dat we al complete ruimtes inrichten en vervolgens bloksgewijs aan elkaar hechten. Daardoor liggen de gebruikte materialen vaak al vast. Als u daarentegen een prefabwoning laat optrekken, werken we de buitengevels en het interieur ervan pas later af met uw gewenste materialen. Welke vorm u ook verkiest, u kan ervan op aan dat we steevast duurzame materialen inzetten.

Woonoplossingen

Landgoed Bergvliet Oosterhout
Modulaire complexen

Aanbouwen volgens uw persoonlijke smaak

Hogere daken & zorgwoningen

Om meer beschikbare ruimte binnenshuis te verkrijgen, kan u er baat bij hebben om uw dak te laten verhogen. U geniet zo ten volle van het daglicht en heeft er ineens een hele verdieping bij, wat de waarde van uw pand aanzienlijk verhoogt.

Verder kunnen we een aanbouw op uw perceel plaatsen als u bijvoorbeeld de zorg voor een familielid op zich wil nemen. Zo bent u snel ter plaatse als hij of zij hulp nodig heeft, maar blijft u uw privacy behouden.

Wil u tot slot echt nog dat stapje verder gaan om uw pand op-en-top energiezuinig te laten maken? Dan kunnen wij u een BEN-woning aanraden die zo goed als energieneutraal is. Meer informatie daarover kan u op de desbetreffende pagina op deze website nalezen.

Modulaire complexen

Interesse in een van onze woonoplossingen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!